24 juli 2013
19:00

Täby United FC P98

Referat: Lohärads IF - Täby United FC P98

Dags för en träningsmatch mot Täby United FC P98 som har legat på träningsläger på Rådmansö, och ville avsluta med match mot oss. Matchen bestämdes i torsdags förra veckan, men eftersom vi har så många i truppen så finns det alltid killar som kan spela.

Vi bestämde oss för att spela 4x20 min för att få killarna att dricka regelbundet i värmen. Det var ett underbart väder.

Vi spelade bäst under de första 20 minuterna, sedan blev det sämre och sämre nästan. Det märktes att många inte har tränat så bra under sommaren. Det var blandat med en del bra saker, med Hawaii-fotbol, det var lite lamt stundtals. Men vi höll dom borta från vårt mål. Skönt för Rüdén att få hålla nollen, och vilken räddning på deras skott i sista minuten.

Det var mycket armar i ryggen från båda lagen, men mest från Täby. Det blev tjafs från båda laget mot och om domaren sista 20 minuter. Onödigt och dumt, håll fokus på fotbollen.

1-0, 5:e min. Jocke ett inlägg som studsar i ribban och där är Dysén framme på returen och sätter den. Bra att vi gör mål på retur.
2-0, 18:e min. Anton slår en hörna som Samme nickar in, snyggt. Skönt med mål på hörna.
3-0, 21:a min. Anton slår en cross från vänster sida över till höger sida till Robin som sjuter/passar in till Razmus som gör mål. Bra spelvänding och bra av Razmus som gjorde mål på sin första touch efter 1 minut.
4-0, 30:e min. Johan slår en frispark från mitten av plan, som tar på en motståndare, och där skjuter Anton direkt i mål.